I dvojica veslača u Maxi timu za Rio

Srpski državni veslački reprezentativci Miloš Vasić i Radoje Đerić, zajedno sa plivačem Ivanom Lenđerim, rvačem Aleksandrom Maksimovićem i reprezentativkama Srbije u streljaštvu Ivanom Maksimović i Zoranom Arunović, predstavljeni kao članovi Maxi tima za Rio

Srpski državni veslački reprezentativci Miloš Vasić i Radoje Đerić, zajedno sa plivačem Ivanom Lenđerim, rvačem Aleksandrom Maksimovićem i reprezentativkama Srbije u streljaštvu Ivanom Maksimović i Zoranom Arunović, predstavljeni su kao članovi „Maxi tima za Rio“. Članovima ovog tima proces priprema za Olimpijske igre i učešće na njima biće olakšano kroz brojne sponzorske akcije koje će Delez Srbija sprovesti u predstojećem periodu. Olimpijski komitet Srbije i kompanija Delez Srbija, pod svojim formatom Maxi, su krajem prošle godine potpisale ugovor o generalnom sponzorstvu. U okviru ovog programa odabrano je šest sportista u pojedinačnim sportovima koje će Delez Srbija podržavati u predstojećem periodu priprema za Olimpijske igre, kao i tokom samog takmičenja.

„Dolazim iz kolevke olimpizma – Grčke i znam koliko divljenje izaziva učešće na manifestaciji koja već vekovima okuplja vrhunske sportiste iz celog sveta. Zbog toga je zadovoljstvo svih nas ispred Delez Srbija danas veće, jer okupljamo najbolje sportiste Srbije, koji će učestvovati na Olimpijskim igrama 2016.godine i biti deo „Maxi tima za Rio“. Želim im svima dobrodošlicu u naš „Maxi“ tim.  Nadam se da će tokom predstojećeg perioda imati mnogo uspeha u pripremama, kao i da će ostvariti velike uspehe na Olimpijskim igrama. Mi ćemo, kao dobar saigrač, biti tu da im taj put olakšamo“,  izjavio je John Kyritsis (Džon Kiricis), generalni direktor kompanije Delez Srbija.

„Maxi tim je sastavljen od naših olimpijaca, osvajača brojnih medalja na najvećim svetskim takmičenjima, na koje bi deca u Srbiji trebalo da se ugledaju.Siguran sam da će uz podršku našeg generalnog sponzora, kompanije Delez Srbija i svih naših partnera sportisti uspeti kvalitetno da se pripreme za sve izazove koji ih očekuju i da će imati puno uspeha na Olimpijskim igrama u Riju 2016, jer podrška je zlata vredna!“, rekao je Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Akcijom „Dinar za Olimpijce“, prvom u okviru sponzorstva, i izdvajanjem dela sredstava od prodaje određenih proizvoda robnih marki Next, Joy, Rosa i Zaječarsko pivo prikupljena su sredstva za kupovinu čamca dvojac bez kormilara za Radoja Đerića i Miloša Vasića, koje tokom predstojećeg perioda očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju 2016. godine. Pod sloganom „Srbija do Rija 2016 – Nova snaga za srpske olimpijce“ kompanija Delez Srbija će kroz brojne aktivnosti pružati podršku našim sportistima. Sa više od 380 prodavnica u oko 60 mesta širom Srbije, Maxi će različitim aktivnostima potrošače i olimpijce okupiti oko istog cilja: da na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju 2016 Srbija osvoji što više medalja.