Sajam sporta 2023 na Adi: Sport je radost!

Godinama je jedan od najposećenijih i klincima najzanimljiviji štand Veslačkog saveza Srbije, jer na njemu mogu da isprobaju veslanje na ergometrima

Pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta Republike Srbije, Sportski savez Srbije organizuje 12. po redu Sajam sporta – „Sport je radost!” koji će se od 22. do 24. septembra održati na Adi Ciganliji (tereni pored kružnog toka). Sajam se organizuje sa ciljem da promoviše sportske vrednosti i edukuje najmlađe ljubitelje sporta, koji su već godinama najbrojniji posetioci terena i promotivnih štandova svih granskih sportskih saveza.

Ova manifestacija okuplja i mnogobrojne sportiste i sportske radnike, koji će posetiocima pokušati da dočaraju zadovoljstvo bavljenja sportom. Sajmom sporta promoviše se sport i zdrav način života. Cilj svih aktivnosti koje su organizovane u okviru ovog događaja je da nas inspirišu i podstaknu sve nas da se pokrenemo i pokažu nam da fizička aktivnost treba da bude deo naše svakodnevnice.

Veslački savez Srbije ima svoj štand kao i prostor na kojem su postavljeni ergometri, te su svi treneri, sportisti i klubovi dobrodošli da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj i zainteresovanim posetiocima približe veslački sport. Godinama je jedan od najposećenijih i klincima najzanimljiviji upravo štand Veslačkog saveza Srbije, jer na njemu mogu da isprobaju veslanje na ergometrima.

Ulaz na Sajam sporta 2023 je slobodan, a radno vreme je od 10 do 18 časova.