Zvaničnici Veslačkog saveza Srbije izrazili saučešće zbog tragedije u Osnovnoj školi

Zvaničnici Veslačkog saveza Srbije izjavili su saučešća porodicama, rodbini i prijateljima nastradalih u tragediji koja se desila u Beogradu gde je nastradalo osam učenika i radnik obezbeđenja.

Zvaničnici Veslačkog saveza Srbije izrazili su danas saučešće porodicama ubijenih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.

"Moje iskreno saučešće porodicama, rodbini i prijateljima žrtava. Povređenima želim brz oporavak", naveo je Miljan Popović, predsednik VSS.

"Upućujem svoje najdublje saučešće svim roditeljima koji su izgubili decu u stravičnoj školskoj pucnjavi danas u Beogradu, a onima koji su ranjeni želim brz oporavak“, poručiio je Dušan Kovačević, predsednik Izvršnog odbora VSS.

"Upućujem izraze najiskrenijeg saučešća porodicama nastradalih i iz dubine srca žalim zbog gubitka nevinih, mladih života. Misli usmeravamo ka porodicama, rodbini i prijateljima stradalih u tragičnoj pucnjavi, u nadi da će pronaći snage da se izbore sa ovom tragedijom i nenadoknadivim gubitkom. Ranjenima želim brz oporavak", naveo je Vladimir Antić, generalni sekretar VSS.

"Izražavam najdublje saučešće porodicama, rodbini i prijateljima stradalih u nezapamćenoj tragediji koja se desila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. Mislima smo uz njih, ali i uz povređene kojima želimo brz i potpun oporavak", izjavio je Zoran Jovanović, direktor Svetskog prvenstva u veslanju 2023.

U Srbiji je zbog tragedije koja se danas desila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, u kojoj je ubijeno osam učenika i član obezbeđenja, dok je šestoro dece i jedna nastavnica povređena, od petka do nedelje proglašena trodnevna žalost.