Đorđe Višacki uputio čestitku reprezentaciji zbog osvajanja bronze na EP i norme za OI u Tokiju

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, i sam proslavljeni veslački reprezentativac i olimpijac Đorđe Višacki, čestitao je našoj reprezentaciji na izuzetnim rezultatima ostvarenim prošle nedelje u Italiji, kada je najpre ispunjena olimpijska norma u ženskom skifu, a potom osvojna i brzonzana medalja u muškom dvojcu bez kormilara na Evropskom prvenstvu.

Olimpijski komitet Srbije

Foto: OKS

"U ime Olimpijskog komiteta Srbije i u svoje lično ime upućujem čestitke povodom ostvarenog rezultata i osvojene bronzane medalje dvojca bez kormilara u sastavu Miloš Vasić-Martin Mačković, na Evropskom prvenstvu održanom u Varezeu. Osvajanje 3. mesta na Evropskom prvenstvu potvrda je njihove izuzetne forme i nadamo se da će ovo biti dodatni doprinos njihovoj motivaciji za rad koji ih očekuje na pripremama za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

Sportiskinji Jovani Arsić, njenom treneru, njenom klubu i Veslačkom savezu Srbije čestitamo na sjajnom uspehu i izveslanoj kvoti za nastup na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju. Verujemo da će ovaj uspeh koji je Jovana ostvarila podstaći i druge veslačice da prate njen put i da pronađu svoje mesto na nekim narednim izdanjima olimpijskih igara. Jovani želimo mnogo uspeha u daljim pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. Olimpijski komitet Srbije će na tom putu Jovani biti podrška kako bi imala sve potrebne uslove za kvalitetan nastup na najvećem svetskom sportskom takmičenju. Jovana, dobro došla u Olimpijski tim Srbije i mnogo sreće!"

Đorđe Višacki, generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije