Medijska slika sve jasnija

Veslački savez Srbije se u utorak, zbog pokušaja obmanjivanja javnosti, na svom sajtu obratio javnosti objavljivanjem Obaveštenja i upozorenja, u kojem detaljno možete da se informišete o dešavanjima na pomenutoj vanrednoj sednici Skupštine Veslačkog saveza Srbije.

Vanredna sednica Skupštine Veslačkog saveza Srbije, koja je bila zakazana za ponedeljak na zahtev trećine redovnih članova Skupštine Saveza – veslačkih klubova, nije održana usled nedostatka kvoruma, odnosno nedovoljnog broja prisutnih veslačkih klubova – članova Skupštine Veslačkog saveza Srbije.

U ponedeljak uveče u pojedinim medijima pojavila se informacija koju je neko lažno plasirao, bez potpisa i pečata, zloupotrebljavajući zvanični memorandum Veslačkog saveza Srbije, a u kojem se maliciozno navodi da je “smenjeno rukovodstvo Veslačkog saveza Srbije”.

Veslački savez Srbije se u utorak, zbog pokušaja obmanjivanja javnosti, na svom sajtu obratio javnosti objavljivanjem “Obaveštenja i upozorenja” (pročitajte klikom na ovaj LINK), u kojem detaljno možete da se informišete o dešavanjima na pomenutoj vanrednoj sednici Skupštine Veslačkog saveza Srbije.

Istog dana, većina vodećih srpskih medija prenela je obaveštenje i stav Veslačkog saveza Srbije povodom događaja na vanrednoj sednici Skupštine ovog granskog sportskog saveza.