Nebojša Ilić na čelu balkanske veslačke struke

Naš najtrofejniji trener Nebojša Ilić prihvatio na Kongresu Balkanske veslačke federacije predlog Rumunije i Grčke da predvodi Stručnu komisiju ove asocijacije

Na Kongresu Balkanske veslačke federacije (BRA), održanom u subotu 7. septembra 2013. u Beogradu, predstavnici veslačkih saveza Rumunije i Grčke predložili su da Stručnu komisiju BRA predvodi Nebojša Ilić, čime je odato veliko priznanje za celokupno naše veslanje. Naš najtrofejniji trener prihvatio je da stane na čelo balkanske veslačke struke sa zadatkom da kordiniše i unapredi stručni rad svih članica BRA.

– Počastvovan sam što sam predložen za predsednika Stručne komisije BRA tim pre što je predlog došao od Rumunije i Grčke koje pripadaju samom vrhu svetskog veslanja. Ovo ne doživljavam kao lično priznanje već kao potvrdu kvaliteta i snage celokupnog srpskog veslanja i rezultata koje smo postigli na međunarodnoj sceni u poslednjih 15 godina. Maksimalno ću se truditi da svojim znanjem i iskustvom doprinesem da balkansko veslanje, kada je stručni rad u pitanju, podignemo na još viši nivo – kazao je Nebojša Ilić.