Loše vreme zaustavilo program u Plovdivu

Zbog oluje i loših vremenskih uslova na stazi trke popodnevnog programa na Svetskom prvenstvu za seniore u Plovdivu otkazane tako da će dvojac Miloš Vasić, Nenad Beđik i skifista Marko Marjanović četvrtfinale veslati u četvrtak. Istog dana Miloš Stanojević nastupa u polufinalu C/D

Zbog oluje i loših vremenskih uslova na stazi u sredu, 12. septembra 2018, Svetska veslačka federacija (FISA) je odlučila da trke popodnevnog programa na Svetskom prvenstvu za seniore u Plovdivu otkaže tako da će dvojac Miloš Vasić, Nenad Beđik i skifista Marko Marjanović četvrtfinale veslati u četvrtak. Vasić i Beđik će se od 8,33 č boriti za plasman u polufinale sa posadama Bugarske, Švajcarske, Nemačke, Francuske i Mađarske, dok će Marjanović 24 minuta kasnije pokušati da se probije među 12 najboljih u duelima sa čamcima Francuske, Izraela, Norveške, Češke i SAD. Istog dana Miloš Stanojević će nastupiti u polufinalu C/D skifa za lake veslače. Naš “lakić” će od 17,17 č za tri mesta koja vode u C finale odmeriti snage sa čamcima Bahama, Austrije i Finske.

 

Satnica srpskih čamaca na Svetskom prvenstvu za seniore u Plovdivu u četvrtak, 13. septembra

Četvrtfinale – Dvojac Miloš Vasić, Nenad Beđik – Bugarska, Švajcarska, SRBIJA, Nemačka, Francuska, Mađarska – 8,33 č (prve tri ekipe idu u polufinale, ostale u polufinale C/D)

Četvrtfinale – Skif Marko Marjanović – Francuska, Izrael, Norveška, Češka, SRBIJA, SAD – 8,57 č (prve tri ekipe idu u polufinale, ostale u polufinale C/D)

Polufinale C/D – Skif za lake veslače Miloš Stanojević – Bahami, Austrija, SRBIJA, Finska – 17,17 č (prve tri ekipe idu u C finale, ostale u D finale)