Petorka na pripremama u Kojčegizu i Jahorini

Od 14. do 24. decembra 2017. Miloš Vasić, Nenad Beđik i Marko Marjanović odradiće pripreme u Kojčegizu, dok Igor Đerić i Aleksandar Beđik od 2. decembra treniraju na Jahorini gde će ostati do 22. decembra

Pripreme za novu veslačku sezonu u punom su jeku. Reprezentativna trojka najistaknutijih seniorskih reprezentativaca u ovoj godini koju čine Miloš Vasić, Nenad Beđik i Marko Marjanović u četvrtak, 14. decembra 2017, putuje u Tursku gde će u staroj bazi – Kojčegizu, odraditi desetodnevne pripreme. Učesnici ovogodišnjeg Svetskog prvenstva za seniore u Saratosi i osvajači medalja na najvećim međunarodnim takmičenjima u 2017. treniraće pod budnim okom njihovog trenera Nebojše Ilića.

S druge strane, Igor Đerić i Aleksandar Beđik, ovogodišnji evropski viceprvaci u dubl skulu na Evropskom prvenstvu za seniore do 23 godine u Krušvicama, predvođeni trenerom Aleksandrom Ivkovićem, od 2. decembra borave na Jahorini. Na planinskoj lepotici Đerić i Beđik, koji su sredinom novembra na testu 3x4 km na Savskom jezeru postigli ubedljivo najbolji rezultat, na Jahorini će trenirati do 22. decembra. Ostali kandidati za sastav nacionalnih veslačkih selekcija za narednu sezonu pripremaju se u svojim klubovima.