VSS na Četvrtom međunarodnom Sajmu sporta

U Hali 1 Beogradskog sajma od 27. do 29. novembra 2015. održaće se Četvrti međunarodni Sajam sporta koji će, između ostalog, okupiti i 87 granskih saveza među kojima je i Veslački savez Srbije. Zvanično predstavljanje našeg sporta u nedelju od 13,30 č

U Hali 1 Beogradskog sajma od petka, 27. novembra 2015, pa sve do nedelje, 29. novembra, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta u Vladi Republike Srbije održaće se velika i izuzetno značajna manifestacija – Četvrti međunarodni Sajam sporta, koji ove godine nosi naziv “Susret sa šampionima”. Svojevrsna revija srpskog sporta, jednog od najznačajnijih brendova naše zemlje, okupiće 87 nacionalnih granskih sportskih saveza, 20 teritorijalnih saveza, predstavnike najbitnijih sportskih institucija u našoj zemlji – Ministarstva omladine i sporta, Olimpijskog komiteta Srbije i Sportskog saveza Srbije kao i mnogobrojne najvažnije nacionalne sportske i obrazovne institucije. 

Među učesnicima Sajma sporta biće i Veslački savez Srbije koji će i ovu priliku pokušati da iskoristi za promociju i prezentaciju našeg olimpijskog sporta. Štand našeg Saveza (broj štanda 11 – odeljak B) biće otvoren sva tri dana ove manifestacije. Pored toga, naš Savez će imati postavljene i ergometre na kojem će svi zainteresovani posetioci Sajma, uz asistenciju državnih reprezentativaca i trenera, moći da se oprobaju u veštini veslanja. Svečano otvaranje Sajma sporta je u petak od 12 časova, dok naš Savez pred svim medijskim ekipama organizovati zvaničnu demonstraciju našeg sporta u nedelju, 29. novembra, od 13,30 č. 

U okviru Sajma sporta održaće se niz seminara, edukacija i stručnih predavanja. Sajma sporta sa ovog događaja će izveštavati veliki broj medijskih ekipa, između ostalog RTS, SOS, Sportnetwork i SSS Live streaming, a u okviru brojnih sadržaja, pripremljeno je i više TV studija. Ulaz na sva tri dana je slobodan. 

Sve informacije sa Četvrtog međunarodnog Sajma sporta možete pronaći OVDE