Veslački savez Srbije na Međunarodnom Sajmu sporta

U Hali 2 Beogradskog sajma od 27. do 29. novembra 2014. održaće se Treći međunarodni Sajam sporta koji će, između ostalog, okupiti i 77 granskih saveza među kojima je i Veslački savez Srbije. Zvanično predstvaljanje našeg sporta u subotu od 12,45 časova

U Hali 2 Beogradskog sajma od četvrtka, 27. novembra 2014, pa sve do subote, 29. novembra, u organizaciji Sportskog saveza Srbije a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta u Vladi Republike Srbije održaće se velika i izuzetno značajna manifestacija – Treći međunarodni Sajam sporta. Svojevrsna revija srpskog sporta, jednog od najznačajnijih brendova naše zemlje, okupiće 77 nacionalnih granskih sportskih saveza, preko 30 teritorijalnih saveza, predstavnike najbitnijih sportskih institucija u našoj zemlji – Ministarstva omladine i sporta, Olimpijskog komiteta Srbije i Sportskog saveza Srbije kao i mnogobrojne najvažnije nacionalne sportske i obrazovne institucije. 

Među učesnicima Sajma sporta je i Veslački savez Srbije koji će i ovu priliku pokušati da iskoristi za promociju i prezentaciju našeg olimpijskog sporta. Štand našeg Saveza se nalazi na nivou B (broj štanda 5) i biće otvoren sva tri dana ove manifestacij. Svečano otvaranje Sajma sporta je u četvrtak od 12 časova. U subotu, 29. novembra, naš Savez će od 12,45 časova pred svim medijskim ekipama organizovati zvaničnu promociju našeg sporta. S tim u vezi Veslački savez Srbije poziva sve svoje članove, prijatelje i ljubitelje veslanja da dođu u subotu u 12,30 časova i da tako podrže i uveličaju promociju našeg Saveza i sporta. 

U okviru Sajma sporta održaće se niz seminara, edukacija i stručnih predavanja. Antidoping agencija Republika Srbije će prvog dana Sajma organizovati obaveznu edukaciju koja se odnosi na sportiste stipendiste, dok Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije, poslednjeg dana Sajma, od 9 do 18 č organizuju Nacionalni seminar za stručno usavršavanje sportskih radnika u sistemu sporta Republike Srbije. Inače, tokom čitavog trajanja Sajma sporta sa ovog događaja će izveštavati veliki broj medijskih ekipa, između ostalog RTS, SOS, Sportnetwork i SSS Live streaming, a u okviru brojnih sadržaja, pripremljeno je i više TV studija.