Prezentacija unapređenenog načina registracije takmičara

Veslački savez Srbije predstaviće u utorak, 15. novembra, novi, tehnološki unapređeni način registracije takmičara, obrade podataka, merenja vremena na takmičenjima i prikaz rezultata.

Veslački savez Srbije predstaviće u utorak, 15. novembra, novi, tehnološki unapređeni način registracije takmičara, obrade podataka, merenja vremena na takmičenjima i prikaz rezultata. Prezentacija će se održati na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu (Ulica Jove Ilića broj 154), na drugom spratu (deo kod lifta, stara zgrada). Početak prezentacije zakazan je za  14 časova, a predviđeno je da ona traje oko 90 minuta, a najduže 120 minuta. U okviru pomenutog vremenskog intervala trajanja prezentacija, biće organizovana i diskusija.

Poželjno je da prezentaciji, u što većem broju, prisustvuju treneri, potom osobe koje će unositi podatke u sistem, kao i zvaničnici, odnosno  predstavnici veslačkih klubova i sportsko – veslačkih udruženja – svih članica Veslačkog saveza Srbije.

- Naknadna detaljna objašnjenja rada, profesionalne obuke i stručnog upućivanja u sistem, onako kako će to biti učinjeno u utorak tokom prezentacije, neće biti, ali će, svakako,  moći da se postave pitanja i rešavaju problemi prilikom samog unosa podataka. Zbog svega navedenog, molim sve klubove da se odazovu ovom pozivu i pošalju svoje trenere, generalne sekretare i predstavnike na pomenutu prezentaciju na Fakultetu organizacionih nauka – rekao je Vladimir Antić, generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije.

On je napomenuo i da će prezentacija biti održana u velikoj sali koja može da primi oko 150 osoba.

Ukoliko neko ima potrebu za parkingom kod fakulteta, potrebno je da generalnom sekretaru Antiću, što pre dostavi registarsku oznaku vozila.

Za sve dodatne informacije zainteresovanima, sekretar Antić stoji na raspolaganju (generalnisekretar@serbian-rowing.org.rs).