Evropa će ove godine da okupira Beograd: Veslači polažu nade u volontere sa Ade!

Veslački savez Srbije (VSS) ove godine će biti domaćin dva velika takmičenja u Beogradu, na Adi Ciganliji - Evropskog juniorskog prvenstva 30. i 31. maja i Evropskih univerzitetskih igara od 22. do 24. jula. Presudnu ulogu za uspešnu organizaciju imaće volonteri, i zato vas sada pozivamo da se prijavite, da doprinesete da Srbija još jednom zablista najlepšim sjajem u očima sveta.

Iz dosadašnjeg bogatog iskustva VSS u organizaciji veslačkih takmičenja izuzetno visokog ranga (svetski kupovi 2012, 2017. i 2018, Paraolimpijska kvalifikaciona regata 2012, Evropsko prvenstvo 2014.), jasno je da bez pomoći volontera ništa ne bi išlo glatko, informacije ne bi putovale brzo i kratko, stranci ne bi znali kuda da prođu i pitanje je da l' bi hteli opet da dođu...

Ovako, uz nemerljiv doprinos naših nesebičnih dobrovoljaca, stranci ne samo da se rado vraćaju u Beograd da veslaju, nego je ulogu volontera prepoznala i ocenila najvišim ocenama i sama Svetska veslačka federacija (FISA)!

Zato nam je i ovoga puta, u cilju što bolje organizacije pomenutih takmičenja, potrebna vaša pomoć, i to u dva perioda ove godine:
- Od 28. do 31. maja (za Evropsko juniorsko prvenstvo)
- Od 20. do 24. jula (za Evropske univerzitetske igre)

Poslovi na kojima će biti angažovani volonteri su rad u regatnom centru, na startnom mostu, sekretarijatu organizacionog komiteta, kao i na drugim pozicijama.

Molimo sve zainteresovane, uzrasta od 13 godina pa naviše, da se obrate sektoru za volontere popunjavanjem i slanjem UPITNIKA ZA VOLONTERE na sledeću e-mail adresu: volonteri@belgraderowing.org

Hvala vam, i vidimo se na Adi Ciganliji!