Partizan najuspešniji u Čurugu

U subotu, 23. juna 2018, održano drugo kolo Omladinske lige Srbije posle kojeg je Čurug ostao vodeći u borbi za trofej ovog takmičenja u pionirskoj konkurenciji

U organizaciji Veslačkog saveza Srbije i Veslačkog kluba Čurug u subotu, 23. jun 2018. u Čurugu je održano drugo kolo Omladinske lige Srbije, posle kojeg je poredak dve prvoplasirane ekipe u borbi za trofej ovog takmičenja u pionirskoj konkurenciji ostao isti. Čurug je i dalje na prvom mestu (25 bodova posle dva kola), a sledi ga Smederevo (22). Na trećem mestu je Partizan (19), na četvrtom Sava (15)na petom Danubius 1885... Treće kolo Omladinske lige Srbije biće održano 1. septembra, takođe u Čurugu, a četvrto, poslednje, 13. oktobra u Novom Sadu.

U Čurugu je u subotu najuspešniji klub bio Partizan koji je tako od domaćina dobio trofej za ukupnog pobednika ove regate. Članovi “crno-belih” osvojili su četiri zlatna i dva brobzana odličja. Sa po tri zlatne i srebrne i dve bronzane medalje Smederevo je bilo drugo po uspešnosti, a sa tri zlatna i jednim srebrnim odličjem Čurugu je pripalo treće mesto. Pored ova tri kluba do postolja u Čurugu stigli su i Palić, Sava, Danubius 1885, Crvena zvezda, Galeb, Grafičar i Zreneks.

 

Skor medalja u drugom kolu Omladinske lige Srbije

Klub

Zlato

Srebro

Bronza

Ukupno

Partizan

4

/

2

6

Smederevo

3

3

2

8

Čurug

3

1

/

4

Palić

1

1

1

3

Sava

1

/

1

2

Danubius 1885

/

4

2

6

Crvena zvezda

/

1

/

1

Galeb

/

1

1

2

Grafičar

/

1

1

2

Zreneks

/

/

1

1

 

Kompletne rezultate drugog kola Omladinske lige Srbije možete preuzeti OVDE

Bodovnu listu Omladinske lige Srbije posle drugog kola možete preuzeti OVDE