U subotu Trenerski licencni seminar

U subotu, 3. decembra 2016, na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu (ulica Blagoja Parovića 156) s početkom u 9 časova biće održan Trenerski licencni seminar koji zajedno organizuju Veslački i Kajakaški savezi Srbije

U subotu, 3. decembra 2016, na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu (ulica Blagoja Parovića 156) biće održan Trenerski licencni seminar koji zajedno organizuju Veslački i Kajakaški savezi Srbije. Prijava učesnika seminara počinje u 8,15 č, a trajaće do 8,45 č. Predavanja počinju u 9 č. Na početku mr. Nina Stojadinović, direktorka Fitnes akademije, te predavač na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi, profesorka fitnesa i profesor i predsednica Nina fitnes kluba i direktorka Fitnes festa, održaće predavanje na temu „Posturalne i motoričke disfunkcije kod veslača и kajakaša - značaj, prevencija i korekcije“. Nakon toga Nikola Alilomov, generalni sekretar u Savezu Beograda za dizanje tegova, predavač i profesionalni konsultatnt na Sportskoj akademiji i kondicioni trener i bivši prvak države u dizanju tegova, govoriće na temu „Olimpijsko dizanje tegova, njegova modifikacija i implementacija u ostale sportove“. Dr sc. med. Milica Vukašinović-Vesić i dr Marija Anđelković, samostalni savetnik za RTG i TUE Antidoping agencije Srbije, održaće predavanje na temu „Biološki pasos sportiste i pravilna suplementacija u borbi protiv dopinga“. Od 13 do 13,30 č biće pauza, a seminar će biti nastavljen odvojenim predavanjima za veslačke i kajakaške trenere.

U Amfiteatru 3 prof. Darko Mitrović, profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, govoriće na temu „Osnove veslačkog treninga sa osvrtom na mlađe kategorije i metodika treninga“, a posle njega mr. Nebojša Ilić, član Selektorske komisije Veslačkog saveza Srbije i predavač na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi održaće predavanje na temu „Modelne karakteristike veslačkog zaveslaja na osnovu biomehaničke analize“.

Kompletan program Trenerskog licencnog seminara možete preuzeti OVDE